Select Page

Bli piloten i ditt liv!

Köp här

Hitta lugnet med appen Hjärnfokus!

*** Uppmärksammad av TV4 Nyhetsmorgon, Svenska Dagbladet, HÄLSA m fl. Testa gratis i en månad och få 50 % rabatt första året! ***

I appen Hjärnfokus hittar du övningarna från boken med samma namn. Appen är en fristående produkt och har 20 ljudspår för mer lugn, kreativitet och fokus. Många av övningarna är 5 minuter eller kortare och skräddarsydda för att du ska kunna få in dem i din vardag. Ladda om det inre batteriet i Powerpausen, som finns i flera olika tidslängder. Ta en fokusminut eller gör övningen Skarpt fokus på 5 eller 10 minuter. Behöver du hjälp att komma till ro på kvällen rekommenderar vi övningen Somna.

Övningarna beskrivs närmare i boken Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad av Johan Bergstad, leg. psykolog, föreläsare och en av Sveriges främsta experter på fokusträning. I appen guidar Johan dig igenom de olika övningarna.

OBS! Just nu får du testa appen gratis i en månad utan förbindelser! Kostnaden är sedan endast 32,50 kr per månad under ditt första år (=50 % rabatt på ord. pris som är 65 kr per månad). Vill du betala en gång per år är kostnaden 247,50 kr för det första året (=50 % rabatt på ord. pris: 495 kr per år).

Hoppas att du gillar appen “Hjärnfokus” och övningarna lika mycket som vi gör!

Om Boken

Cover_Hjärnfokus_lampa_APP

Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad är boken för dig som har hundra bollar i luften och behöver kunna fokusera på en sak i taget. Faktum är att du kan lära dig att dansa med distraktionerna istället för att ätas upp av dem.
Ny forskning visar att du kan få mer gjort med mindre ansträngning. ”Hjärnfokus”ger dig verktygen du behöver för att vara mentalt närvarande och växla från “doing mode” till “being mode”. Att hitta lugnet mitt i stormen. När tankedimman lättar blir du lugn, kreativ och fokuserad.
I boken får du också veta varför multitasking är en myt, varför smarta människor ofta underpresterar och vad som utmärker världens lyckligaste människa.

Om Johan

JOHAN BERGSTAD är leg. psykolog, författare, föreläsare och en av Sveriges främsta experter på fokusträning. Under de senaste decennierna har han hjälpt tusentals människor att hantera en vardag fylld av distraktioner och höga krav på tillgänglighet och effektivitet.

Han föreläser regelbundet för allmänheten och för olika yrkesgrupper inom näringslivet, kommuner och landsting. Johan bor med fru och fyra barn i byn Dormsjö i södra Dalarna. Familjen gjorde nyligen en uppmärksammad långresa, där de bland annat överlevde en kraftig cyklon på Tonga i Söderhavet.

”Tillvaron som förälder och egen företagare är ibland intensiv. Jag törs knappt tänka på hur livet hade varit utan fokusverktygen!”

Hemsidor

Center for Mindfulness in Medicine,

Health Care and Society (USA):

umassmed.edu/cfm 

Centre for Mindfulness Research and Practice (England):

bangor.ac.uk/mindfulness 

Johan Bergstads hemsida:

johanbergstad.se 

Mindfulness Academy Scandinavia:

mindfulnessacademy.se

Mindfulness Apps:

mindfulnessapps.com

Missing Links (mindfulnessforskning på svenska):

missinglinks.se/forskningsbanken

Självmedkänsla: 

self-compassion.org  & chrisgermer.com

The American Mindfulness Research Association (AMRA):

goamra.org

The Center for Compassion and Altruism Research and Education (CCARE):

ccare.stanford.edu

The Center for Mindful Self-Compassion:

centerformsc.org 

FÅ EXKLUSIV E-BOK!

Registrera dig för Johan Bergstads nyhetsbrev och få hans presentbok ”Mindfulness steg för steg” utan kostnad. Nyhetsbrevet innehåller tips och trix för ett liv med mer lugn, fokus och glädje. Din e-postadress delas inte vidare och du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Johan Bergstad